Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

herečka Marie Versini

Marie Versini 81 se se. Versinová se narodila v roce 1940 v Paříži.


Poznate Krasnou Nso Ci Z Vinnetoua Marie Versini Si Tou Roli Splnila Sen Native American Face Paint German Tv Shows Native American First Nations

Marie Versini měla na svém kontě mnoho rolí a herectví milovala.

. Její rodina pocházela z Korsiky. ČSFD Vinnetou a Old Firehand 1966. Proslavila se zejména rolí Nšo-či ve filmu Vinnetou. Zemřela francouzská herečka Marie Versini bylo jí 81 let.

Herečka Marie Versini opustila svět včera ve věku 81 let. Ve věku 81 let v Guingampu v Bretani zemřela francouzská herečka Marie Versini která se proslavila především rolí Nšo-či ve filmu Vinnetou. Správu priniesol nemecký denník Bild ktorý sa odvoláva na jej rodinu. Herečka se dlouhodobě léčila s následky vážného pádu.

U nás známá především jako sestra náčelníka Apačů Vinnetoua Nšo Či nebo také Krásný den herečka Marie Versini-ová se narodila dne 1081940 v Paříži. Francouzská herečka Marie Versini která se v šedesátých letech proslavila rolí sestry náčelníka Apačů Vinnetoua oslaví 10. Přede dvěma lety se vážně zranila doma v Paříži poranila si hlavu a zlomila několik kostí. ČSFD Vinnetou a Old Firehand 1966.

Zotavovala se pomalu pod dohledem pečovatelek v posledním rozhovoru pro Bild. Marie Versini zmíněná v jedné scéně je francouzská herečka kterou proslavila především role Nšo-či ve filmu Vinnetou 1963. Proslavila ji role Nšo-či sestry Vinnetoua. Herečka Marie Versiniová zemřela v pondělí obklopená svou rodinnou ve francouzské Bretani.

Jenže nyní přišla smutná zpráva. Francouzská herečka zemřela ve městě Guingamp v Bretani bylo jí 81 let. Listopadu 2021 zemřela ve francouzské Bretani herečka Marie Versini kterou si diváci pamatují především z filmu Vinnetou z roku 1963 kde se představila v úloze indiánky Nšo-či po boku Old Shatterhanda Lex Barker a Vinnetoua Pierre Brice. Zemřela herečka Marie Versini.

Ve věku 81 let zemřela herečka Marie Versini která v oblíbeném filmu ztvárnila roli Nšo-či sestry hlavního hrdiny. Nšo-či se otevřelo indiánské nebe. U nás známá především jako sestra náčelníka Apačů Vinnetoua Nšo Či nebo také Krásný den herečka Marie Versini se narodila dne 1081940 v Paříži. Bylo jí 81 let.

Do povedomia divákov sa dostala vďaka svojmu nezabudnuteľnému stvárneniu krásnej Indiánky Nšo-či vo filme Winnetou zo 60. Letech zaplavil kina po celé Evropě. Její rodina pocházela z Korsiky. Legendární western Vinnetou byl natočen již v roce 1963 ale lidé si nejen konverzace ale i postavy z tohoto snímku neustále pamatují.

Filmová Nšo-či přijela v roce 2013 spolu s představitelem Vinnetoua Pierrem Bricem na Open Air Festival Trutnov. V jednaosmdesáti letech zemřela Marie Versini krásná francouzská herečka která si zahrála Nšo-Či mladší sestru náčelníka Apačů Vinnetoua. Francúzska herečka mala zdravotné. Odišla v kruhu svojej.

Zemřela herečka která se nejvíce proslavila v šedesátých letech jako sestra filmového apačského náčelníka Vinnetoua Nšo-či Marie Versini. Ve věku 81 let zemřela francouzská herečka Marie Versiniová kterou proslavila role indiánky Nšo-či ve filmu Vinnetou natočeném podle románu Karla Maye. Marie Versini1081940 - francouzská herečka. Vo veku 81 rokov zomrela francúzska herečka Marie Versini známa predovšetkým ako sestra náčelníka apačov Vinnetoua Nšo-či.

Francouzské herečce bylo 81 let. Filmová Nšo-či přijela v roce 2013 spolu s představitelem Vinnetoua Pierrem Bricem na Open Air Festival Trutnov. Generace televizních diváků herečku znají především z filmových mayovek jako sestru apačského náčelníka Vinnetoua Nšo-či. Fanoušci legendární série snímků o indiánovi Vinnetou truchlí.

Poslední přeživší z trojice Vinnetou Old Shaterhand a Nšo-či je po smrti. Když se herečka Marie Versini v roce 1963 objevila ve filmu Vinnetou odstartovala společně se svým indiánským bratrem Pierrem Bricem v roli Vinnetoua rozkvět westernového žánru který v 60. 2020 Francouzská herečka Marie Versini která se v šedesátých letech proslavila rolí sestry náčelníka Apačů Vinnetoua oslaví 10. V poslední době se léčila s následky vážného pádu.

Marie Versini zmíněná v jedné scéně je francouzská herečka kterou proslavila především role Nšo-či ve filmu Vinnetou 1963. Do hviezdneho neba sa v pondelok odobrala francúzska herečka Marie Versini 81. Smutnou zprávu o skonu představitelky indiánské sestry Vinnetoua přinesla francouzská média. Zemřela francouzská herečka Marie Versini známá především z filmových mayovek jako sestra apačského náčelníka Vinnetoua Nšo-či.

IDnes Sie war mein allererster Schwarm als. U nás známá především jako sestra náčelníka Apačů Vinnetoua Nšo Či nebo také Krásný den herečka Marie Versini-ová se narodila dne 1081940 v Paříži. Podle zahraničního Bildu zemřela ve svém bytě v. Její rodina pocházela z Korsiky.

Uvedl to v úterý německý bulvární deník Bild kterému informaci potvrdil člen rodiny. Bylo jí 81 let. O jejím úmrtí informoval německý deník Bild. Vo veku 81 rokov zomrela Marie Versini filmová sestra apačského náčelníka Vinnetoua Nšo-či.

O jejím úmrtí informoval německý deník Bild. Aug 20 2019 - U nás známá především jako sestra náčelníka Apačů Vinnetoua Nšo Či nebo také Krásný den herečka Marie Versini-ová se narodila dne 1081940 v Paříži. Lidé ji znají i z filmů Pařížské blues či Hoří v Paříži. Francúzsky národ smúti.

23112021 Sputnik Česká republika. Herečka zemřela ve městě Guingamp v. Otec byl profesorem na Sorboně v Paříži. Zemřela francouzská herečka Marie Versini známá především z filmových mayovek jako sestra apačského náčelníka Vinnetoua Nšo-či.

Hrála ve více než 30 filmech. Otec byl profesorem na Sorboně v Paříži. Herečka zomrela v obci Guingamp vo francúzskom regióne Bretónsko.


Marie Versini Herecka 93 Sq61 Aukro


Zemrela Herecka Marie Versini 81 Filmova Sestra Vinnetoua Blesk Cz


Fdbeixeunbcjmm


Marie Versini Zivotopis Osobnosti Cz


Nso Ci 81 Je Mŕtva Zomrela Obľubena Herecka Z Winnetoua


Zemrela Herecka Marie Versini Filmove Sestre Vinnetoua Nso Ci Bylo 81 Let Idnes Cz

Posting Komentar untuk "herečka Marie Versini"